Feeeb Webdesign, Boxtel Noord-Brabant

Websites maken

Wij ontwerpen en bouwen responsive WordPress websites met een goede SEO-structuur, daarmee vergroot u de kans om beter gevonden te worden in de zoekresultaten van Google.
Wij creëren digitale ervaringen die opwindend en inspirerend zijn. Het vereist een combinatie van technische expertise en creatief inzicht om een ​​digitaal concept te bedenken dat perfect aansluit bij uw kenmerkpropositie, daarmee proberen we de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We zorgen ervoor dat alles wat we doen vorm en functie heeft.

Het web verandert snel, dus het is logisch dat wij een ​​passie voor de digitale wereld hebben en houden de trends goed in de gaten. Wij gebruiken HTML5 en CSS3 en hebben een grondige kennis van Search Engine Optimization (SEO) om ervoor te zorgen dat al onze sites zijn gebouwd met het oog op maximale zichtbaarheid. Een belangrijk aspect is het opzetten van het Content Management Systeem (CMS) op een manier die het voor onze klanten gemakkelijk maakt om de website te bewerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op!