Feeeb Webdesign, Boxtel Noord-Brabant

Uw website vindbaar maken

Hoe maakt u uw website beter vindbaar

 

U heeft een mooie website, deze ziet er goed uit en u kan deze goed zelf onderhouden. Alleen uw vindbaarheid is nog niet optimaal. Mensen weten uw website niet te vinden.

Om een optimaal rendement uit uw website te halen, is het nodig om grondig naar uw content te kijken en deze aan te passen waar nodig. Schrijf desnoods totaal nieuwe en unieke content voor uw website met woorden waarmee u gevonden wilt worden. Maak gebruik van de WordPress SEO-plugin van Yoast.

Zorg dat er kwalitatieve en relevante links naar uw website verwijzen. Gebruik ook interne links, maar overdrijf niet.

Neem contact op met de plaatselijke krant, voor een mooi artikel over uw bedrijf en de producten of diensten die u verkoopt. Vraag of uw website bij het artikel wordt vermeld.

Zorg dat uw bedrijf te zien is op sociaal media als Facebook, Instagram of LinkedIn. Weet u dat u daarop ook kan adverteren?

En voor een nog betere en snellere vindbaarheid van uw website kunt u adverteren (SEA) met een door u zelf te bepalen budget binnen zoekmachines als Google, Bing en Yahoo.

U kunt bovenstaande tips gebruiken om uw online vindbaarheid te verbeteren. Maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen om een op maat gemaakte marketingplan voor uw website te laten maken.