Feeeb Webdesign, Boxtel Noord-Brabant

Hoe kies je een webdesigner

Hoe kiest u een webdesigner die ervoor zorgt dat uw website mooi is, goed functioneert  en ook past bij uw bedrijf? Waar moet u op letten?

Bij het bouwen van een succesvolle website  komt vaak heel wat kijken. Een goede website is het visitekaartje van uw bedrijf en behoort de aandacht te krijgen die hij verdient. Een belangrijke stap op weg naar een topwebsite is dan ook het kiezen van de juiste webdesigner.

Wilt u als bedrijf opvallen, dan zult u moeten zoeken naar een webdesigner die creativiteit in huis heeft.  Kijk naar de portfolio. Herhaalt hij eigenlijk elke keer hetzelfde trucje? Of zoekt hij het experiment op en vindt hij telkens een nieuw concept uit? En spreken de websites u aan?!

Een website moet goed functioneren en snel laden. Dat is wat de techniek mogelijk maakt en belangrijk is voor een goede ervaring op uw website, wat ook weer invloed heeft op conversies. Kijk of de website van de webdesigner lekker vlot laadt en kijk of dat ook zo is bij de websites die in zijn portfolio staan. Als dat zo is, dan zal ook daaraan gewerkt worden voor uw website.

Hoe is de vindbaarheid van de website van de webdesigner in Google? En hoe heeft hij die verkregen? Zoekmachine optimalisatie (SEO) of adverteren in zoekmachines (SEA)?
Het verschil tussen deze 2 is, dat u voor SEA betaalt voor het tonen van uw website in de zoekresultaten.
Zoekmachine optimalisatie (SEO) bereik je met een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van uw website voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing.

Investeer tijd in het leren kennen van de webdesigner. Kan hij goed meedenken met wat uw bedrijf nodig heeft?  Stel samen doelen vast, en laat de webdesigner vervolgens met plannen en ideeën komen. Zo weet u meteen of dat hij de juiste kennis en de nodige ervaring heeft en of hij zijn plannen ook kan uitvoeren. Maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking.