Feeeb Webdesign, Boxtel Noord-Brabant

De noodzaak van een website

heeft_u_wel_een_website_nodigHeeft u een website nodig?

Niemand kan meer om de ontwikkeling van het internet heen. Als ondernemer kunt u niet achterblijven zonder ingehaald te worden door uw concurrenten.
Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf, het biedt een mogelijkheid voor het eerste contact met uw bedrijf en het stelt nieuwe klanten in staat  zich een beeld over uw bedrijf te vormen. Ook kan het de beslissing om zaken met u te gaan doen aanzienlijk vergroten. Met een website bent u 24/7 bereikbaar en toegankelijk. Bezoekers kunnen  informatie vinden die zij zoeken, zonder aanwezigheid van u of uw medewerkers

U heeft genoeg klanten?
Een website stelt u in staat uw klantenkring te vergroten. Geen enkel  bedrijf kan tegenwoordig nog zonder  website. Potentiële klanten zullen u overslaan als ze u op het internet niet kunnen vinden.
Uw bestaande klanten kunnen informatie vinden op uw website en hoeven niet te wachten tot u bereikbaar bent. Op uw website kunt u bijvoorbeeld uitgebreid vertellen over uw diensten en/of producten. Hierbij kunt u ook doorverwijzen naar andere pagina’s op uw website.

Een website laten maken is duur?
Een website is een  online communicatiemiddel naast alle bestaande offline middelen. De kosten zijn relatief laag als ze worden vergeleken met de traditionele kanalen als advertenties, folders, radio- en televisiereclame.
Met een website kunt u in minder tijd en tegen lagere kosten meer werk verrichten. Het beantwoorden van een email vraagt veel minder tijd en kosten dan een schriftelijke of telefonische afhandeling. Daarnaast kunt u een email beantwoorden op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Een website zelf beheren?
Een WordPress website is gebruiksvriendelijk en makkelijk zelf te beheren en te onderhouden. Het wijzigen van tekst of toevoegen van een foto is eenvoudig te leren met het beheersysteem. Als u weinig tijd heeft kunt u besluiten om uw website te laten beheren.

Neem vrijblijvend contact met ons op